ZA STARŠE

Prostovoljna pomoč za učence, starše in učitelje – z roko v roki prek vseh ovir!

Pouk na daljavo je prinesel nove izzive za učence, učitelje in starše. Pri delu na daljavo so se povečale razlike na učnem področju, na čustvenem področju pa so se pojavile stiske različnih vrst, ki se poglabljajo z vsakim dodatnim tednom zaprtja šol.

Z namenom otrokom omogočiti napredek na učnem področju ter nuditi oporo vsem udeleženkam in udeležencem v procesu vzgoje in izobraževanja, smo se kot šola povezali v mrežo prostovoljcev.

Mreža Prijatelj Pomočnik nudi prostovoljno učno pomoč učencem ali zgolj pogovor, ko ga potrebujete. Na voljo vam bomo študentje ali učitelji. Pomagamo vam lahko pri ponovni razlagi učne snovi, pri opravljanju domačih nalog in vseh mogočih vprašanjih, ki jih imajo šolski otroci. Lahko pa se z nami pogovorite tudi starši in učitelji, ki v trenutnem času nepredvidljivosti potrebujete svetovanje pri iskanju prave poti.

 Pomoč je dosegljiva v treh korakih:

  • na spletni strani https://prijateljpomocnik.wixsite.com/dobravoljajenajbolja izpolnite obrazec (vaši podatki so zaupni);
  • naša ekipa bo poiskala prostovoljko/prostovoljca, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam oz. potrebam vašega otroka;
  • prostovoljec vas bo kontaktiral in se dogovoril za prvo srečanje.

Vse oblike pomoči se izvajajo prostovoljno in so v celoti brezplačne. Odločili smo se, da ne bomo več čakali na stare – normalne razmere, temveč delovali in pomagali – z namenom, da boste jutri zmogli sami in se dobro počutili.

 Skupaj zmoremo!